Seckanje kupusa može da bude zamorno, ali uz izvrstan trik sa ljuštilicom vrlo brzo i lako ćete da iseckate kupus bilo za zimnicu ili za neko jelo. Pronađite ljuštilicu sa oštrim sečivom. Isecite kupus na četiri dela. Tako će vam biti jednostavnije da ga držite u ruci.
Pogledajte kako se to radi:
Držite kupus za glavicu i pomoću ljuštilice počnite da ga seckate. Zahvaljujući ljuštilici, moći ćete da dobijete čak i komade, ukoliko želite. Kada seckate, kontrolišite debljinu komada, u skladu sa time za šta vam je kupus potreban.
Korišćenjem noža za čišćenje lako je postići željenu veličinu komada. Oštra oštrica obezbeđuje preciznost i brzinu, što u velikoj meri pojednostavljuje proces usitnjavanja i štedi vreme i trud. Možda će vas zanimati i trikovi kako da se oslobodite mirisa kupusa tokom dinstanja.
Pročitajte i trik kako da vam kiseli kupus traje dugo!
BONUS VIDEO
StvarUkusa