Tridesetosmogodišnji bivši sportista i tv zvezda udružili su se sa američkim magnatom Vajnom kako bi otvorili restoran u njegovom luksuznom hotelu.

Gordon već ima tri restorana u Las Vegasu – BurGR restoran u kazinu i odmaralištu „Planet Hollywood“, stek restoran u hotelu i kazinu „Paris“ i Pub&Grill restoran u hotelu „Caesars Palace“ – ali Stiv veruje da će upravo Dejvidova popularnost doprineti uspehu novog mesta.

„Strip nikada nije bio mesto tako žestokog takmičenja za hranu, ali Gordonova mesta su puna sedam dana u nedelji. On je jedan od najboljih kuvara na svetu, pa je sasvim razumljivo što Stiv misli da bi on trebalo da ima ovakav restoran u svom hotelu s obzirom da je to najluksuzniji hotel u Stripu“, izjavio je izvor za britanski tabloid San.

„Kada svemu ovome dodate status zvezde koji ima Dejvid Bekam, ovaj restoran ima potencijala da bude glavna tema svih u Las Vegasu. Stivova ambicija je da ima najbolji hotel na svetu je sasvim jednostavna. On je potrošio više od dve milijarde funti za Wajn odmaralište (Wynn Resort) i smatra da bi zvezde poput Gordona i Dejvida mogle da ga učine još boljim“, navodi izvor.

Dejvid, koji ima četvoro dece – sinove Broklina, Romea, Kruza i 21-mesečnu ćerku Harper sa suprugom Viktorijom – u septembru će otvoriti „The Union Street Cafe“ sa Gordonom u blizini jednog marketa u Londonu. Fudbaler je otkrio kako je uzbuđen ovim poduhvatom.

„Imamo nešto na umu. Gordon i ja smo veoma dobri prijatelji i uzbuđeni smo zbog projekta koji će se uskoro realizovati. Iako će to biti poslovni poduhvat, imati restoran će takođe biti i zabavno“, rekao je bivši fudbaler.