Nakon dva meseca pokušavanja da napravi idelnu kombinaciju francuskog kroasana i američke krofne, pekar Dominik Ansel je uspeo. Sada već čuveni proizvod, Crounat omiljeni je doručak velikog broja Njujorčana. Dnevno se proizvede samo 200 komada ovog neobičnog slatkiša, te su redovi ispred pekare uobičajena pojava. Novo pecivo je izgleda toliko dobrog ukusa da Njujorčanima ne predstavlja problem ni to što od 6 sati ujutru moraju da čekaju ispred pekare kako bi ga kupili.
Pre nego što je otvorio svoju pekaru Ansel je učio zanat u francuskoj kompaniji gurmanskih proizvoda "Fauchon", a potom je bio šef njujorškog restorana "Daniel". Da je uspeo sa "Crounat"-ima postao je svestan već drugog dana njihove prodaje, kada je 30 ljudi došlo u pekaru da proba ovaj neobičan slatkiš. Nakon toga, svakog dana red je postajao sve duži i duži.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus