Znak da sa vašom hranom nešto nije u redu jesu bolovi u želucu, povraćanje, proliv i često krvava stolica, temperatura, znojenje, vrtoglavica, bolovi u udovima i generalno izmorenost. U zavisnosti od toga koliko često povraćate ili imate proliv, može doći i do dehidriranja organizma i do privremenog hospitalizovanja.
Nije dovoljno da samo kupite hranu koja je u roku. Morate da budete obazrivi i koliko dugo je nakon otvaranja ne konzumirate. Kiseonik u dodiru sa hranom uzrokuje hemijsku reakciju čije posledice su pokvarena masnoća, plesni, bakterije, gubitak ukusa, vitamina, arome i minerala. Ono što ove neželjene posledice usporava i omogućuje duži rok trajanja i kvalitet hrane jeste vakum.
Najbolji način da sačuvate svežinu namirnica jeste da je vakumirate! Jedan od najpraktičnijih aparata za ovu namenu jeste ALWAYS FRESH! Šta on ustvari tačno radi vakumirajući hranu?
Danas je ALWAYS FRESH aparat za vakumiranje hrane na specijalnoj AKCIJI – SAMO1.650 din poručivanjem OVDE ili pozivom na
Ovaj aparat za vakumiranje se neverovatno lako koristi, a u to se možete uveriti i u sledećem videu:
U pakovanje je uključen 1 aparat + 1 veća kesa (22x34) + 2 manje kese (22x26).
Požurite – cena SAMO 1.650 din poručivanjem OVDE ili pozivom na
Kako da dobijete najlepšu žutu boju jaja za Uskrs
Kako se pravilno kuvaju jaja za Uskrs
Grilovani fileti šarana sa povrćem za Veliki petak
Posna pita sa jabukama za Veliki petak
Mimoza salata sa piletinom