Znak da sa vašom hranom nešto nije u redu jesu bolovi u želucu, povraćanje, proliv i često krvava stolica, temperatura, znojenje, vrtoglavica, bolovi u udovima i generalno izmorenost. U zavisnosti od toga koliko često povraćate ili imate proliv, može doći i do dehidriranja organizma i do privremenog hospitalizovanja.
Nije dovoljno da samo kupite hranu koja je u roku. Morate da budete obazrivi i koliko dugo je nakon otvaranja ne konzumirate. Kiseonik u dodiru sa hranom uzrokuje hemijsku reakciju čije posledice su pokvarena masnoća, plesni, bakterije, gubitak ukusa, vitamina, arome i minerala. Ono što ove neželjene posledice usporava i omogućuje duži rok trajanja i kvalitet hrane jeste vakum.
Najbolji način da sačuvate svežinu namirnica jeste da je vakumirate! Jedan od najpraktičnijih aparata za ovu namenu jeste ALWAYS FRESH! Šta on ustvari tačno radi vakumirajući hranu?
Danas je ALWAYS FRESH aparat za vakumiranje hrane na specijalnoj AKCIJI – SAMO1.650 din poručivanjem OVDE ili pozivom na
Ovaj aparat za vakumiranje se neverovatno lako koristi, a u to se možete uveriti i u sledećem videu:
U pakovanje je uključen 1 aparat + 1 veća kesa (22x34) + 2 manje kese (22x26).
Požurite – cena SAMO 1.650 din poručivanjem OVDE ili pozivom na
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus