Nemate uvek dovoljno vremena da čekate da se hrana odledi sama, a potapanjem u vrelu vodu namirnice gube svojstva koja ne bi trebalo ako želite da ih pojedete zdrave. Postoji izuzetno jednostavan i interesantan način za koji možda niste čuli, ali verujete – svi koji su ga isprobali potvrdili su da je efikasan i oduševili se! PogledajteOVDE!

DEFROST EXPRESS je ploča za odleđivanje hrane koja izgleda sasvim obično, a ustvari je vrlo moćna – ona sve moguće namirnice koje izvadite iz zamrzivača odmrzava za maksimalno 1/2 sata pritom ne dozvoljavajući da izgubi njena hranljiva svojstva – meso, pecivo, riba, povrće, apsolutno sve! Kako? Materijal od kog je napravljena apsorbuje prirodnu toplotu iz prostorije direktno u hranu. Samim tim što ne gubi oblik i svojstva, odleđena hrana neće biti gnjecava kao što to često biva kada je potpopite u toplu vodu.

Da li je priuštiva i koliko traje? Traje NEOGRANIČENO! Ne može da se potroši, a cena joj je neverovatna – samo 1.470 din. Možete je poručiti OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. S obzirom da ćete je imati CEO ŽIVOT, cena je i više nego simbolična!

SUPERKORISTAN TRIK: Kako da odledite hranu iz zamrzivača DUPLO brže i na mnogo zdraviji način!
Foto: Promo defrost1

Idealno je imati je kada vam nenajavljeno dolaze gosti, a hrana koju želite da pripremite je u zamrzivaču ili kada, recimo, zaboravite da je izvadite na vreme.

Na primer, ujutru pre posla je suviše rano da izvadite hranu da se odledi i da sve vreme stoji van frižidera dok se ne vratite s posla. S druge strane, suviše bi bilo kasno da je izvadite iz zamrzivača tek kada se vratite kući. Ali ne i ako imate DEFROST EXPRESS ploču! Sa njom možete da izvadite hranu da se odledi kad uđete u kuću i dok se istuširate i sredite ona će već biti spremna za pripremu.

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu – poručite odmah OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 svoju DEFROST EXPRESS ploču!