Nije dovoljno da samo kupite hranu koja je u roku. Morate da budete obazrivi i koliko dugo je nakon otvaranja ne konzumirate. Kiseonik u dodiru sa hranom uzrokuje hemijsku reakciju čije posledice su pokvarena masnoća, plesni, bakterije, gubitak ukusa, vitamina, arome i minerala. Ono što ove neželjene posledice usporava i omogućuje duži rok trajanja i kvalitet hrane jeste vakuum.
Najbolji način da sačuvate svežinu namirnica jeste da je vakuumirate! Jedan od najpraktičnijih aparata za ovu namenu jeste ALWAYS FRESH! Šta on ustvari tačno radi vakuumirajući hranu?
- Čuva ukus, svežinu, pa i miris svim vrstama namirnica: voću, povrću, mesu, suhomesnatim proizvodima, mlečnim prerađevinama
- Produžava namirnicama rok trajanja
- Namirnice spakovane u vakuum kese zauzimaju manje prostora u frižideru/zamrzivaču, što je naročito važno
- Štedi novac, jer ne bacate više hranu
***OVDEJE DANAS U TOKU SPECIJALNA PONUDA OD1.990 RSDKOJA UKLJUČUJE 1 APARAT ZA VAKUUMIRANJE + ČAK 10 KESA OD KOJIH JE SVAKA ZA VIŠE UPOTREBA.***
Ovaj aparat za vakuumiranje se neverovatno lako koristi, a u to se možete uveriti i u sledećem videu:
U pakovanje je uključen 1 aparat + 10 kesa.
Ako se brinete da li ćete moći da nađete kese za ovaj aparat kada istrošite 10 iz ovog paketa, bez brige, moći ćete da ih kupite i na komad kada potrošite ovih 10.
Najbolji recept za kiseli kupus - sa suvim mesom, slaninom i šljivama
3 najbolja i najbrža recepta za pripremu šarana za Svetog Luku
Kiš loren - najbolja francuska pita sa slanininom i sirom
Održan treći Maxi nacionalni festival hrane: Proizvođači iz cele Srbije izložili širok spektar voća i povrća
Originalni recept za junetinu na burgundski način