Nije neophodno da bacate hranu koju ne pojedete danas, ali ni da je sutra jedete bezukusnu. Samo je važno da je dobro zaštitite kako bi sačuvala svoj miris i ukus i sprečite da se njen miris širi po kuhinji/frižideru. Ništa praktičnije od vakuum poklopca – pogledajte ga OVDE!

Vakuum poklopac je sjajna stvar koja vam pomaže da očuvate svežinu namirnicama i pripremljenim obrocima. Njega možete koristiti i na posudama ili ga čak fiksirati na radni deo ako vam tu stoji npr. hleb ili neka manja činija sa hranom koju ćete pokriti.

Sve što je potrebno je da njime prekrijete željeni obrok, pritisnete nekoliko puta njegov vrh kako bi se napravio vakuum i to je sve! Ujutru će ostatak večere biti sjajan doručak koji je sačuvao svoju svežinu.

***Danas ga možete kupiti po specijalnoj akcijskoj ceni OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

KAKO DA HRANA DUŽE ZADRŽI SVEŽINU: Vakuum poklopac – za sve posude – VELIKA AKCIJA !
Foto: Promo vakuum-poklopac-za-hranu

Više nećete morati ni da prebacujete hranu iz jedne posude u drugu kada hoćete da sačuvate šta je preostalo! Uštedećete vreme koje biste inače potrošili na pranje više posuda. A što se tiče održavanja samog poklopca, možete ga prati i ručno i u mašini za sudove.

***Sada ga možete kupiti po specijalnoj akcijskoj ceni od 1.190 rsd pozivom na 011/6 888 999 ili online OVDE.***

KAKO DA HRANA DUŽE ZADRŽI SVEŽINU: Vakuum poklopac – za sve posude – VELIKA AKCIJA !
Profimedia/Shutterstock vakuum-poklopac-za-hranu-1