Najpopularniji burger barovi iz Beograda i regiona, uz specijalne goste, spremaće najboljeburgere sa svojih menija tokom 10 dana trajanja festivala. Sočni burgeri su prvi, ali ne i jedinirazlog da posetite Kališ - spremili smo vam brojna muzička iznenađenja, ali i razne izazove zasve posetioce takmičarskog duha!

Da li ste i vi osetili Queen's Gambit groznicu? Ili možda prosto volite šah? Šta god da je upitanju, možete da odmerite svoje snage u amaterskom prvenstvu Kalemegdana u subotu inedelju, 26. i 27. juna. Prijavite se i ne zaboravite da zgrabite burger pre početka, jerkoncetracija ne ide na prazan stomak!

Početnik ste u svetu kulinarstva, strastveni u vezi sa hranom, ljubav prema kuvanju posedujeteoduvek, sada ste u potrazi za pravom tehnikom? Ovo je prilika koja se ne propušta - TravisMeeks, američki chef iz Saint Lous-a nesebično će deliti svoje znanje u utorak, 29. juna. Prijavite se i učite od majstora!

Imamo li hrabre među ljubiteljima burgera? Mnogi će se složiti da ovaj specijalitet ne ide bezljutog. Ako volite izazove, a ujedno ste fan jačih ukusa, imamo pravu stvar za vas - takmičenje ujedenju ljutih burgera! Pobednika čeka vredna nagrada - prijavite se i testirajte svoje granice uutorak, 29. juna.

Puno sreće za koji god izazov da se odlučite i ne zaboravite da budete uz našu Instagram stranicu, kako biste na vreme saznali tačne termine svih nastupa i dešavanja!

Partneri koji su nam pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događajasu: Turistička organizacija Begorada, Coca Cola, Peroni, , Mastercard, Dijamant, i Grand Kafa.