Svake godine pojavljuje se opet stari problem nedostatka prostora, a nekad mame i bake naprave baš veliku količinu ukusne hrane, koja ne može uvek da se pojede na vreme.

Zato im pokažite da cenite njihov trud i poklonite im Always Fresh aparat za vakumiranje hrane, koji vakumira i produžava rok svim namirnicama tako da ćete duže moći da uživate u ukusnoj zimnici, ali i svoj ostaloj hrani koja se lako kvari.

Uz Always Fresh dobijate 3 specijalno dizajnirane kese sa zip zatvaračem, 2 manje i 1 veću koje štite vašu hranu od mešanja mirisa, vlage, gljivica i produžavaju joj rok upotrebe čuvajući njenu svežinu i ukus.

vakum1
Promo 

Ne samo da od sada nećete bacati hranu, već ćete je maksimalno iskoristiti, Always Fresh je super stvar, jer vakumiranjem hrane pravite više mesta u frižideru i zamrzivaču za skladištenje zimnice i druge hrane. Vaš frižider biće mnogo bolje organizovan i što je najvažnije čist.

Always Fresh radi na baterije. Koristi se veoma jednostavno tako što se postavi na tačno naznačeno mesto na kesi koju dobijate u pakovanju, pritisnete dugme na vrhu aparata i vakumirate. Pogledajte detaljnije u sledećem videu:

Sa njim ćete uštedeti mnogo novca, jer nema više bacanja hrane. Opremite se za pravljenje zimnice na vreme i organizujte vaš frižider onako kako to rade iskusne domaćice uz pomoć Always Fresh vakumatora koji možete naručiti već danas po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.