Svi oni koji su se našli na Topličinom vencu, imali su priliku da osete pravu novogodišnju euforiju, uz odličnu muziku, ukusnu hranu i vrhunski provod za sve generacije.

Sjajna atmosfera nastavlja se i ove nedelje u Parku vojvode Vuka uz raznovrstan program koji garantuje nezaboravne trenutke sa vašim najmilijima. Već od utorka 21. decembra očekuje vas muzički vremeplov uz najveće hitove iz 80-ih, a u Muzeju primenjene umetnosti svi senior kreativci od 15 do 17 časova moći će da učestvuju u radionici izrade novogodišnjih ukrasa.

Sreda, 22. decembar posebno je posvećen najmlađima koji će u periodu od 15:30 časova moći da uživaju u druženju s Miki Mausom, nakon čega od 17 sati kreće predstava “Nestašni ćira”. Iznenađenjima ovde nije kraj, jer već od 18 časova svi klinci i klinceze u Muzeju primenjene umetnosti mogu da učestvuju u muzičkoj radionici “Zvečkalica”. Ipak, nismo zaboravili ni odrasle kreativce za koje je organizovana radionica za izradu ukrasa pod nazivom “Kako to radi Lepa i srećna” sa početkom u 19:00 sati.

U četvrtak 23. decembra od 15 časova za obožavatelje latino zvuka organizovana je razigrana žurka by Naxi radio na zimskom šanku, a svi ljubitelji kviza mogu da dođu u MONDO kućicu gde ih od 18 sati očekuje kviz “Razmdraj svoje vijuge” pod pokroviteljstvom National Geographic-a. Kako je ceo ovaj dan u ritmu latino zvuka od 18 sati pa sve do 22 moći ćete da uživate u salsi uz plesni studio “Timbao”.

Kao uvertira za sjajan vikend, za petak 24. decembar pripremljen je odličan provod - program za sve uzraste sa zagrevanjem uz Jazz muziku, dok će mališani od 17 časova moći da se druže sa Deda Mrazom sve do 19 sati, nakon čega ih očekuje dolazak Ledene kraljice na štulama. Đuskanje uz DJ Tica trajaće do 21 čas, nakon čega sledi spektakularan koncert Sergeja Ćetkovića. Sergej je poznat kao neko ko svojim hitovima i čudesnim glasom širi čaroliju i pozitivnu atmosferu, zbog čega sigurno treba da se pridružite magiji Starogradske zime. Publiku je osvojio svojim baladama, a posetiocima Starogradske zime prirediće nezaboravno veče prepuno emocija hitovima poput “Zbog nas”, “Ljubav”, “Nisu mi dali da te volim”, “Nek te ljubav dočeka”, “Pola moga svijeta”, “Nazovi me” i mnogim drugima.

Za dane vikenda očekuje vas raznovrsni program sa početkom od 11 časova, a u subotu 25. decembra od 15 sati najmlađe očekuje Mini Maus, nakon čega od 17 časova mogu da uživaju u druženju sa Deda Mrazom. Takođe, mališani će moći da pogledaju predstavu “Ah ta Crvenkapa” sa početkom u 17 sati. Svi ljubitelji kvalitetnog zvuka, od 20:30 sata u Parka vojvode Vuka moći će da uživaju u koncertu grupe Balkanika.

Nedelja, 26. decembar takođe je posebno osmišljena za najmađe, ali i za ljubitelje baleta gde ćete imati prilike da od 13:00-14:00 uživate u nastupu baletkse škole “Lujo Davičo”. Odmah nakon toga sledi predstava za decu “Čarobno putovanje sa Deda Mrazom”, a već u 18 časova druženje sa omiljenim junacima iz bajki.

A pored ovog sjajnog i raznovrsnog programa na Starogradskoj zimi, posetioci sve vreme mogu uživati u gastro kućicama u čijoj se ponudi nalaze specijaliti najboljih beogradskih restorana, ali i u omiljenim toplim napicima koje mogu ponaći na Zimskom šanku, svaki radni dan od 15 do 22h, kao i vikendom od 11 do 23h.

Promo Starogradska zima

Za sve krativce, imamo još jedno iznenađenje! U foto konkursu s temom “Starogradska zima iz Mondo ugla” moći će da učestvuju svi posetioci novogodišnjeg programa i korisnici Mondo aplikacije. Sve što treba da uradite, jeste da napravite jedinstvenu fotografiju, kreativnost prepustite svojoj mašti i pristupite kategoriji pod nazivom “Starogradska zima” u okviru Mondo aplikacije.

To će vas odvesti direktno na formular za prijavu, čime ste započeli učešće u osvajanju jedne od sjajnih i vrednih nagrada! Dobitnici ovog foto konkursa biće proglašeni 23. januara, a nagrade su sledeće:

1. mesto: Televizor
2. mesto: Ski pass Skijališta Srbija za jednu odraslu osobu za 7 dana po izboru dobitnika u skijalištima Kopaonik, Stara planina ili Tornik, koja se može iskoristiti u sezoni 2021/22.
3. mesto: De Pante Socks box

Ovo je samo početak novogodišnjeg programa koji je pažljivo osmišljen za sve uzraste, a koji će trajati do 23. Januara! Prijave za kreativne radionice su u okviru kućice opštine Stari grad na Starogradskoj zimi, a broj mesta je ograničen. Okupite svoje najmilije i provedite novogodišnje praznike onako kako dolikuje.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima