Za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka i romantične muzike, Sergej Ćetković, će u petak 24. decembra održati koncert u Parku vojvode Vuka. Starogradska zima nastvalja sa širenjem pozitivne energije i praznične atmosfere.

Posetioci Starogradske zime mogli su da se uvere da je Park vojvode Vuka mesto sjanog provoda i da uživaju uz Lexington bend, Igora Simića, Leontinu i hor “Čarolija” i domaće DJ-eve, pa se sa tom tradicijom i nastavlja. 

U petak. 24. decembra vas na Topličinom vencu očekuje jedan od najpopularnijih i najkvalitetnijih pop pevača u regionu, Sergej Ćetković.

Promo Starogradska zima

Sergej Ćetković najavljuje veče puno emocija i sjajnog raspoloženja. Dođite da zajedno uživamo u hitovima kao što su “Pogledi u tami”, “Kad bi htjela ti”, “Ljubav”, “Nisu mi dali da te volim”, “Pola moga svijeta”, “Nazovi me” i mnoge druge.

Pored toga što će nas 24. Decembra zabavljati Sergej Ćetković, posetioci Starogradske zime imaće priliku da uživaju u Zimskom baru u toplom čaju, vinu ili čokoladu, ali i u ukusima specijaliteta najboljih beogradskih restorana koji su se našli u ponudi u okviru deset gastro kućica svaki radni dan od 15 do 22h, kao i vikendom od 11 do 23h.

I zato ne gubite vreme, već pravac Topličin venac i prepustite se čarima novogodišnjeg duha. Budite deo Starogradske zime koja je spremila brojna iznenađenja i kreativan sadržaj za sve generacije. Kako ne biste propustili zagarantovan provod i sjajnu atmosferu, posetite društvene mreže Starogradske zime i izaberite program za vas i vaše najbliže.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.