Ono što izdvaja dobru kafu je njena svežina, ukus i miris. Da biste raspoloženi krenuli da se borite sa svakodnevnim obavezama onda je bitno da dan započnete samo najkvalitetnijom kafom, a to je naravno Costa Coffee.
Sada ne morate da idete u omiljeni kafić kako biste uživali u tradicionalnoj kafi koja nam stiže iz Londona, možete i kod kuće da napravite najsavršeniji napitak. To vam omogućavaju Costa Coffee kapsule za sve tipove aparata. Tradicija koja traje 50 godina omogućila je da ovaj brend ima samo najbolja i najkvalitenija zrna.
Uživajte u kafi zajedno sa najpoznatijim italijanskim kolačem - tiramisuom.
Sastojci za srednju veličinu pleha:
• 4 kutije pojedinačnih piškota (ili 2 duple kutije)
• 500 g maskarpone sira
• 250 ml mlečne slatke pavlake (može i biljna)
• kafa
• kakao prah
Priprema:
U šolju sipajte punu kašičicu kafe, dodajte kipuću vodu i kap dve mleka. Promešajte. Zatim umutite slatku pavlaku, pa dodajte maskarpone sir i opet umutite. Svaku piškotu samo umočite u pripremljenu kafu (nemojte držati piškote u tome da se ne bi raspale, samo umočite). U srednji pleh ređajte red piškota, pa smesu sa maskarponeom. Ponavljajte dok ne utrošite materijal. Pospite kakaom i rashladite u frižideru.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus