Na festivalu će biti predstavljeno oko 30 proizvođača sireva iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije, a ovoga puta će se predstaviti i specijalni gost iz Velike Britanje – “Wensleydale Cheese”, a održaće se i čak 13 zanimljivih kulinarskih radionica.
Posetioci će moći da probaju retke vrste sireva i steknu znanja o korišćenju ove namirnice, ali i da saznaju kako na najbolji način da upare sir i vino i istraže mirise balkanskih vina na šest različitih radionica koje vode iskusni somelijeri iz udruženja SERSA.
Radno vreme „Balkan Cheese Festivala“ je od 12:00 do 22:00 časa u subotu i od 11:00 do 20:00 časova u nedelju. Cena jednodnevne ulaznice je 350 dinara, od kojih se 150 dinara koristi kao vaučer za kupovinu proizvoda od izlagača na festivalu ili kao ulaznica na radionice „Vinski bonton“.
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.