Ljubitelji Nutella® brenda iz celog sveta svakog 5. februara, već duže od 15 godina, dele svoje priče i kulinarske kreacije u slavu omiljenog svetskog namaza od lešnika.
30. januar 2023.
5. februara obeležavamo Svetski Nutella®dan! Ovo je jedinstveni dan za sve Nutella® obožavaoce, koji okupljeni na društvenim mrežama dele ljubav prema njihovom najdražem namazu od lešnika.
U jedinstvenom Nutella® ukusu se može uživati svakog dana sa porodicom ili prijateljima, dok se pripremaju poslastice, peku i obrću palačinke. Ali, ovo je dan kada se recepti i priče dele širom sveta. Zato, raširimo Nutella® osmeh!
2007. godine, američka blogerka Sara Rosso, spontano je pokrenula slavljenički dan kako bi ujedinila globalnu Nutella® zajednicu i proslavila zajedničku Nutella® strast na društvenim mrežama. Svetski Nutella® dan je danas globalni fenomen koji spaja hiljade fanova koji dele svoje Nutella® priče i recepte širom sveta.
Zato „Raširi Nutella® osmeh“ i pridruži se obeležavanju ovog posebnog dana na specijalnoj proslavi Svetskog Nutella® dana, 5. februara u šoping centrima „Ušće“ u Beogradu (pre podne) i „Big“ u Novom Sadu (po podne).
Poznati i omiljeni gastronom Lepi Brka će vas dočekati sa nadaleko čuvenim palačinkama po Nutella® receptima. Kada dođete u šoping centar, neka vas vodi miris vaše Nutella® ljubavi i lako ćete nas pronaći.
Srećan nam Svetski Nutella® dan!
O Nutella® brendu
Nutella® je rođena 1964. Jedinstveni namaz od lešnika koji milioni ljudi širom sveta obožavaju, napravljen je od pažljivo odabranih visokokvalitetnih sastojaka, zahtevnim procesom proizvodnje koji je inspirisan zanatstvom.
Danas se ovaj popularni namaz od lešnika proizvodi u 11 fabrika širom sveta, dostupan je u oko 170 zemalja, a prodaje se već 59 godina.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus