Hotel Hyatt Regency Beograd s ponosom predstavlja događaj „Ukusi Koreje u Srbiji: Fuzija dva sveta“, organizovan u saradnji sa Ambasadom Republike Koreje i Institutom za promociju korejske hrane, u trajanju od 22. do 29. oktobra.

Tokom ove nedelje događaja očekuje vas tradicionalni Nedeljni ručak u korejskom stilu 22. i 29. oktobra od 13h do 17h, kao i pažljivo osmišljen set meni sa korejskim specijalitetima od 23. do 27. oktobra od 19h u Metropolitan restoranu.

jung ju hyung.jpg
Promo 

Povodom ovog jedinstvenog događaja, zadovoljstvo nam je da ugostimo dva vrhunska kuvara iz Južne Koreje u čijim posebno kreiranim jelima ćete imati priliku da uživate u restoranu Metropolitan.

Pored autentičnih jela, iskoristite jedinstvenu priliku da učestvujete u specijalnoj lutriji na oba Nedeljna ručka uz šansu da osvojite tri noćenja u hotelu Grand Hyatt Seoul i tri noćenja u hotelu Grand Hyatt Incheon koji pružaju priliku za sjedinjavanje sa kulturom i tradicijom ove predivne zemlje.

kim jong hyuk.jpg
Promo 

Osetite duh Južne Koreje u svakom zalogaju, dok se tradicija i savremena kulinarska tehnika sjedinjuju kako bi stvorili harmoniju nezaboravnih ukusa. Budite svedok kulinarske čarolije koja objedinjuje autentične korejske recepte i egzotične sastojke.

Svoje mesto na nedeljnom ručku ili set meni večeri možete rezervisati pozivom na broj +381 11 301 1140.

Izvor: Promo