Slavska sezona se polako približava, a to znači da su gosti tu da dolaze i odlaze, a vaš trpezarijski sto ima važnu ulogu u stvaranju nezaboravnih trenutaka. Zašto ove godine ne biste uneli dašak originalnosti i elegancije na svoju slavsku trpezu? Zaboravite na obične salvete i standardno postavljanje stola – upoznajte se sa savršenim dodatkom koji će osvežiti vašu trpezu na neviđen način – pogledajte OVDE.

O čemu se radi? Radi se o jedinstvenim držačima za salvete koji će transformisati vašu trpezu u pravo umetničko delo. Ne morate biti stručnjak za dekoraciju da biste postigli ovaj efekat! Ovi držači za salvete su više od običnih dodataka za stolnjak; oni su prava čarolija u malom. Svaka stabljika se lako pretvara u predivan cvetni aranžman, sve to jednostavnim okretanjem vrha stabljike. Ne samo da će vaš sto izgledati fantastično, već će ovakvi cvetovi od salveta oduševiti sve goste svojom jedinstvenošću i elegancijom.

Gde možete nabaviti ove čarobne držače za salvete? Kliknite OVDE ili jednostavno pozovite na broj 011/6 888 999 i osigurajte svoj set od 8 držača. Najbolje od svega je što ih možete koristiti NEOGRANIČENO! Nikada se neće istrošiti!

drzac-cvet1.jpg
Promo 

Ovim jednostavnim dodatkom možete ispuniti sto cvetovima od salveta u jednoj boji, ili se poigrati sa šarenim salvetama za još bolji efekat. Možda čak odlučite da kombinujete dve boje za dodatnu dozu kreativnosti. Mogućnosti su beskrajne, a rezultat će biti očaravajući!

Ne čekajte, ove čarobne držače za salvete su tajna za postizanje nezaboravnog stolnog aranžmana. Nabavite ih odmah putem online prodavnice OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Obezbedite originalnost i eleganciju na vašoj slavskoj trpezi koja će oduševiti sve prisutne!

Izvor: Promo