Kanal 24kitchen s ponosom je danas objavio da je kuvarska TV zvezda, šarmantni Rudolf fan Fein (Rudolph van Veen), u sredu 31. oktobra postao otac malog Ralfa. Rudolf i njegova devojka Simon su, naravno, presrećni, a bili su toliko dobri da nam pošalju i prvu fotografiju svoga mališana.

Ralf je Rudolfovo drugo dete, budući da iz prvog braka ima osamnaestogodišnju ćerku Doris.

Rudolf je od detinjstva sanjao o tome da postane kuvar. Četrdeset pet godina kasnije uspešno je završio kulinarsku školu u Bredi, radio je kao glavni kuvar u Švajcarskoj, specijalizovao se za poslastičarske proizvode i radi kao kuvar Stichting Vakbekwaamheid Horeca – što je najviša pohvala koju jedan Holanđanin može da dobije. Više puta je pobeđivao na nacionalnim i međunarodnim kulinarskim takmičenjima. U domovini je osvojio četiri prve nagrade na takmičenju Zilveren Koksmuts, a kao član holandskih kulinarskih timova, osvajao je nagrade na takmičenjima u Frankfurtu, Sidneju, Londonu i Singapuru.

Već 12 godina Rudolf je jedan od najpopularnijih holandskih televizijskih kuvara. U najuspešnije projekte ubraja serijal „Pekara na autobuskoj stanici” (putujuća pekara). Ova pekara daje 10% svojih prihoda u dobrotvorne svrhe. Na programu kanala 24 KITCHEN Rudolf vodi četiri kulinarske emisije.

„Laki obroci” upoznaju gledaoce sa svetom kulinarskih veština, nude simpatične i lake recepte, objašnjavaju osnovne principe kuvanja i inspirišu gledaoce da veruju u to da svako može da kuva.
„Rudolfova pekara” je nastala iz lične strasti ovog kuvara prema pekarskim proizvodima. U ovom programu, majstor kulinarstva uči gledaoce da pripremaju ukusne i raznovrsne hlebove, pite i kolače.
U „Ukusu života” Rudolf se koncentriše na sveže i zdrave namirnice i primenu raznovrsnih tehnika kuvanja koje gledaoci mogu da nauče korak po korak.

„Ukus života - putovanja” prati Rudolfove kulinarske ekspedicije širom sveta i njegove susrete s lokalnim tradicijama i kulinarskim tajnama, koje on reprodukuje na svoj način.

Pogledajte i naš intervju sa Rudolfom fan Feinom.