Riz Viterspun 41-godišnja glumica, koja ne izgleda dan starije od njenog prvog pojavljivanja u Pravnoj plavuši uspeva da zapali Instagram svojim objavama. I za razliku drugih poznatih ličnosti, njeno kuvanje sadrži maslac.
"Ne verujem u dijetu ili nešto slično", rekla je za poznati magazin. "Vežbam dosta da bih bila fit." Njen trener Majkl Džordž rekao je da glumica svakodnevno jede zdrave male obroke i grickalice, smanjuje alkohol i radi 30 minuta kardio vežbi šest dana u nedelji.
U njenoj kuhinji možete naći ovakve obroke:
Doručak
Riz ne odustaje od kofeina u skorije vreme. Ona redovno odaje počast kafi na svom Instagram profilu. Njena najnovija opsesija: dodavanje zobenog mleka u jutarnji napitak.
Svoju energiju podiže smutijem od spanaća, kupusa, celer, jabuku, krušku, bananu i sok od limuna. "Svaki dan započinjem smutijem, kao i cela moja porodica" - napisala je u izjavi na internet stranici.
Ručak
Kada dođe vreme ručku, Riz bi mogla da naruči salatu sa pečenom piletinom - tako pišu magazini. Njena omiljena supa je od sočiva.
Voli začinjenu hranu. "Najbolja južnjačka hrana za mene je verovatno pržena piletina. Ništa nije kao vrela, začinjena pržena piletina." Volim i začinjene škampe i griz."
Večera
Nije tajna da je Ris privržena južnoj kuhinji. Nedavno je objavila knjigu recepata, koje joj je prenela njena baka Dorotea. Ako joj dođu gosti, služiće klasike kao što su pržena piletina, biskviti, kukuruzna salata i torta od kokosa. Ovo je tipičan meni kada joj dođu gosti, a i ljudi ga vole. Drugi favoriti su prženi biftek, rebra, prsa, hrskavi prokelj, letnja kašica i torta od jabuka.
Ipak, ona ne pravi uvek južnjačku hranu. Glumica je istakla da voli da sa suprugom Džimom Totom večera u italijanskom restoranu s puno testenine. Zvuči nam savršeno.
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus