Sezona jagoda kratko traje, pa ne propustite da ih jedete i sveže, ali i u raznim desertima jer su jako osvežavajuće.
Sastojci:
- 200 g mlevenog keksa
- 500 g jagoda
- 300 g krem sira
- 300 ml slatke pavlake
- 60 g maslaca
- 1 kašičica ekstrakta vanile
Priprema:
Pomešajte keks i otopljeni maslac, pa tu dobijenu koru sipajte u kalup i utisnite. Krem sir pomešajte sa pasiranim jagodama, ostavite jednu šaku za dekoraciju. Zatim dodajte umućenu slatku pavlaku i eksrtakt vanile. Sipajte preko kore od keksa i rasporedite. Ostavite u frižideru 3 sata da se ohladi.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno