Sezona jagoda kratko traje, pa ne propustite da ih jedete i sveže, ali i u raznim desertima jer su jako osvežavajuće.

Sastojci:

  • 200 g mlevenog keksa
  • 500 g jagoda
  • 300 g krem sira
  • 300 ml slatke pavlake
  • 60 g maslaca
  • 1 kašičica ekstrakta vanile

Priprema:

Pomešajte keks i otopljeni maslac, pa tu dobijenu koru sipajte u kalup i utisnite. Krem sir pomešajte sa pasiranim jagodama, ostavite jednu šaku za dekoraciju. Zatim dodajte umućenu slatku pavlaku i eksrtakt vanile. Sipajte preko kore od keksa i rasporedite. Ostavite u frižideru 3 sata da se ohladi.

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu  Izvor: stvarukusa.rs