Ako vam se prijelo nešto slatko ili slano ovo je odličan recept. I da niste iskusna domaćica nema veze, jer svima uspeva.
Mini krofne mogu biti slatke ili slane, a pripremaju se tako što sastojke pomešate.
Sastojci:
- 1 šolja brašna
- 1 kašičica praška za pecivo
- 1 šolja jogurta
- malo vode
Priprema:
Pomešajte prašak za pecivo i brašno, pa dodajte jogurt. Sjedinite, pa sipajte malo vode. Mešajte dok ne dobijte lepljivo testo. Vodu sipate samo dok ne dobijete takvo testo, ne treba puno.
Sipajte u kesu za ukrašavanje kolača ili u kesu za zamrzivač, pa u šerpu u kojoj je zagrejano ulje sipate pomoću kese testo. Kratko pržite i vadite na ubrus. Možete ih preliti čokoladom, medom, džemom ili ih jesti sa nečim slanim.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem