Niko ne želi da provodi vreme pored šporeta dok su vrućine, zato je ovo idealan recept kako da brzo i jednostavno spremite lagani obrok.
Sastojci:
2 paradajza
2 patlidžana
2 paprike
1 glavica crnog luka
2 veća krompira
2 jaja
malo mleka
1 kisela pavlaka
Priprema:
Isecite paradajz i patlidžan na kolutove, papriku na kriške, a crni luk na kolutove. Poređajte povrće u okruglu tepsiju ili u vatrostalnu činiju i prelijte sa malo ulja, pa dodajte so i biber. Zapecite u rerni 15 minuta na 250°. Za to vreme umutite 200 ml kisele pavlake, jaja i mleko pa tu smesu prelijte preko povrća i zapecite još malo.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stil.kurir.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus