Ako ste ljubitelj azijske kuhinje onda obavezno probajte ovaj recept. Svideće vam se spoj ukusa, a sami ste svoj majstor.
Sastojci:
400g svinjetine (može i piletina ako više volite)
3 kašike meda
4 kašike balzamika
2 kašike senfa
Priprema:
U kesu za zamrzivač sipajte svinjetinu (piletinu) isečenu na kockice, pa onda dodajte med, balzamiko i senf koji ste pomešali u nekoj posudi. Zatvorite kesu i blago protresite da bi se sos lepo upio. Zatim stavite u frižider na 12 sati (ako je piletina onda možete manje da držite). Nakon tih 12 sati meso stavite da se peče, kada bude pri kraju dodajte sos koji vam je preostao u kesi. Ovo jelo savršeno ide uz pirinač.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus