Ako ste ljubitelj azijske kuhinje onda obavezno probajte ovaj recept. Svideće vam se spoj ukusa, a sami ste svoj majstor.
Sastojci:
400g svinjetine (može i piletina ako više volite)
3 kašike meda
4 kašike balzamika
2 kašike senfa
Priprema:
U kesu za zamrzivač sipajte svinjetinu (piletinu) isečenu na kockice, pa onda dodajte med, balzamiko i senf koji ste pomešali u nekoj posudi. Zatvorite kesu i blago protresite da bi se sos lepo upio. Zatim stavite u frižider na 12 sati (ako je piletina onda možete manje da držite). Nakon tih 12 sati meso stavite da se peče, kada bude pri kraju dodajte sos koji vam je preostao u kesi. Ovo jelo savršeno ide uz pirinač.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem