Ništa lepše nego kada je porodica vikendom na okupu. Zato im pripremite nezaboravan ručak. Recept je u nastavku.
Sastojci:
- 1 glavica luka
- 1 manja tikvica
- 500 g mešanog mlevenog mesa
- 2 kašike posnog sira
- 1 kašika prezli
- 3 kašike ulja
- 1 čen belog luka
- so, biber
Priprema:
1. Luk naseći na sitne kockice, a tikvicu sitno narendati pa ih umešati sa mesom, sirom, prezlama, pasiranim belim lukom i začinima.
2. Od smese oblikovati šnicle i pržiti ih na vrućem ulju oko 10 minuta.
3. Poslužiti uz pire krompir i svežu salatu ili uz bareno ili grilovano povrće.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: Stvar ukusa
Češki kolač sa makom
Lagani krompir paprikaš
Slavski rolat sa jajima i vlašcem
Slavske kokos kuglice sa konjakom i kafom
Pire krompir sa keljom na irski način