Uživajte u vikendu i u ukusnom doručku.
Sastojci:
- 450 g hleba isečenog na kockice
- 1 1/2 šolja mleka
- prstohvat soli
- 550 g kačkavalja
- 8 jaja
- 200 g šunke isečene na kockice
- 2 kašike mladog luka
- kašika parmezana
Priprema:
1. Rernu uključite na 180 C i pouljite pleh za pečenje.
2. U pleh stavite polovinu kockica hleba. Nanesite polovinu šunke i sira, pa ponovite postupak.
3. U posudi pomešajte jaja, mleko, so i iseckan luk. Ovom smesom prelijte hleb, sir i šunku u plehu.
4. Veći pleh stavite u rernu a u njega pleh sa omletom. U veći pleh zatim sipajte vodu i pecite sve to oko 60 minuta, odnosno dok se jaja ne ispeku. Pečen omlet pospite parmezanom.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: Stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus