Potrebno je:
400 g mlevenog mesa
200 g pilećih grudi
150 g suve slanine
malo kačkavalja ili tvrđeg sira
2-3 čena belog luka
so,biber, suvi začin
1 jaje
mlevena paprika
peršunov list
mala korica hleba
1 glavica crnog luka
1 obarena šargarepa
Pogledajte i Faširane šnicle s povrćem
Priprema:
U mleveno meso dodati so, biber alevu papriku, koricu hleba iscedjenu koja je bila u mleku, peršunov list, jaje, sitno seckan crni luk i začin. Sve rukama izjednačiti.
Na foliju poređati listove slanine pa lepo rastanjiti mleveno meso, dodati odozgo pileće grudi koje ste isekli na šnicle i izlupali, posolite ih pobiberite i premažite sa izdrobljenim belim lukom.
Na dno stavite sir i šargarepu i uvijte pomoću folije rolat. Stavite u pleh i pecite na 200 stepeni oko 30 min. zatim skinite foliju i pecite još nekoliko minuta da porumeni.
Može se seći vruće ili hladno.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: kodbakeugostima.blogspot.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom