Prženi, kuvani, pečeni, kao prilog ili deo salate - mladi krompirići su jednako ukusni kako god ih pripremili.
Sastojci:
700 g mladih krompirića, očišćenjih i isečenih na polovine ili četvrtine
2 kašike maslinovog ulja
Pogledajte i Recept za početnike: Kako ispržiti mlade krompiriće da budu hrskavi spolja a mekani iznutra (VIDEO)
Priprema:
1. Rernu zagrejte na 220 C. Krompiriće stavite u veću posudu. Posolite ih, pobiberite i dodajte maslinovo ulje, ruzmarin i beli luk. Promešajte dobro da se krompirići lepo pomešaju s ostalim sastojcima.
2. Poređajte krompire ravnomerno po plehu (možete ga pre toga obložiti papirom za pečenje).
3. Pecite u zagrejanoj rerni oko 40 minuta, dok krompirići lepo ne porumene.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus