Svako ima najdražu aromu sladoleda koja, iznenađujuće, može otkriti nešto i o karakteru osobe. Zabavite se i pročitajte šta omiljeni ukus sladoleda govori o vama.

Čokolada

Koketna ste, zavodljiva, živahna i šarmantna osoba. Na vašem dobrom izgledu i pameti drugi vam često zavide. Štaviše, često žele biti poput vas. Obdareni ste retkom talentom o kojem većina može samo sanjati. Ipak, neretko ste i lakoverni i volite da vam je život ispunjen dozom dramatike.

Vanilia

Volite rutinu, jednostavan i miran život bez previše neočekivanih uzbuđenja i situacija koje niste mogli predvideti. Neki bi vaš život opisali dosadnim, ali vi jednostavno znate ceniti život sam po sebi i uživati u sitnicama i malim zadovoljstvima.

Voćni ukusi

Tolerantna ste, obzirna i odana osoba. Krasi vas sposobnost logičnog razmišljanja u svakoj situaciji. Isto kao što imate tolerancije prema drugima, očekujete da i drugi budu tolerantni prema vama. Vaš životni moto je ''živi i pusti druge da žive''. Ustvari vam nije ni bitno šta drugi misle o vama jer vi ste se pomirili sa svojim životnim odlukama.

Straćatela

Zahtevna ste, odlučna i dosledna osoba koja se ne odriče svojih principa i uverenja. Tražite mnogo i od sebe i od drugih te gotovo nikada niste potpuno zadovoljni. Izbirljivi ste, ali barem znate što želite. Ipak, ne bi bilo na odmet da se ponekad opustite, budete spontaniji, uživate i da se nagradite za vlastiti rad i trud.

Pistaći

Krase vas prigušena sofisticiranost i damske manire. Uvek ste uglađeni, uljudni, a vaš ''gospodski'' rečnik impresionira svakoga s kime razgovarate. Nije ništa neobično videti ljubiteljia pistaća na plaži u šeširu s velikim obodom – jer ona voli eleganciju i damski stil.

Sladoled s komadićima čokoladnog keksa

Pomalo ste štreberski tip, ali na potpuno simpatičan način, i drugi vas smatraju milom i vrlo pametnom osobom. Obožavate čitati i kod kuće vrlo verojatno imate hrpu knjiga. S knjigom u ruci vi ste na svome. Omiljena mentalna hrana vam je upijanje novih znanja i širenje vidika.

Lešnik ili orah

Privržena ste, poštena, savesna i pristojna osoba. Imate visoke standarde kada je reč o tome šta je ispravno, a šta nije. Uvek se bojite da ćete povrediti tuđe osećaje.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: Zadovoljna.hr