E, tu pomaže so zahvaljujući kontrastu koji pravi u odnosu na slatki ukus lubenice, a pritom će odstraniti i dobar deo vode, pa ostaje samo slasni deo lubenice. Ne samo to, so vas tera da proizvodite više pljuvačke, pa vam lubenica i zbog toga deluje još slasnije.
Pročitajte i Lekovita i ukusna: 5 blagodeti lubenice
Ono na šta treba da obratite pažnju je da ne preterate – mali prstohvat soli na celu krišku lubenice. Ako preterate, upropastićete sve jer nećete osetiti sladak ukus, samo so.
Probajte, uverićete se i sami da ideja uopšte nije loša!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: neodoljiva.com
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom