E, tu pomaže so zahvaljujući kontrastu koji pravi u odnosu na slatki ukus lubenice, a pritom će odstraniti i dobar deo vode, pa ostaje samo slasni deo lubenice. Ne samo to, so vas tera da proizvodite više pljuvačke, pa vam lubenica i zbog toga deluje još slasnije.

Pročitajte i Lekovita i ukusna: 5 blagodeti lubenice

Ono na šta treba da obratite pažnju je da ne preterate – mali prstohvat soli na celu krišku lubenice. Ako preterate, upropastićete sve jer nećete osetiti sladak ukus, samo so.

Probajte, uverićete se i sami da ideja uopšte nije loša!

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: neodoljiva.com