E, tu pomaže so zahvaljujući kontrastu koji pravi u odnosu na slatki ukus lubenice, a pritom će odstraniti i dobar deo vode, pa ostaje samo slasni deo lubenice. Ne samo to, so vas tera da proizvodite više pljuvačke, pa vam lubenica i zbog toga deluje još slasnije.
Pročitajte i Lekovita i ukusna: 5 blagodeti lubenice
Ono na šta treba da obratite pažnju je da ne preterate – mali prstohvat soli na celu krišku lubenice. Ako preterate, upropastićete sve jer nećete osetiti sladak ukus, samo so.
Probajte, uverićete se i sami da ideja uopšte nije loša!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: neodoljiva.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus