Brauni je popularni čokoladni kolač koji vodi poreklo iz američke kuhinje. Jakog je ukusa i za prave ljubitelje čokolade jedan od omiljenih. Postoji više verzija, a u nastavku pogledajte verziju sa nutela kremom. Sigurni smo da će vam se svideti.
Sastojci:
- 2 jajeta
- pola šolje šećera
- 175 grama otopljenog putera
- 1 šolja Nutele
- pola šolje brašna
Priprema:
Zagrejte rernu na 170 stepeni. Umutite jaja i šećer. Dodajte otopljeni puter i promešajte. Dodajte Nutelu i promešajte. Dodajte brašno i pomešajte špatulom. Nemojte preterano mešati. Tepsiju obložite pek papirom i izlijte smesu. Pecite na 170C oko 25 minuta. Potpuno ohladite pre sečenja.
Izvor: Stvar ukusa
KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus