1. Pomešajte obično brašno, kukuruzno brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu i so. Dodajte maslinovo ulje i vodom zamesite testo.
2. Rernu zagrejte na 250 stepeni, a kada se zagrejala smanjite na 200 stepeni.
3. Hleb stavite u nauljeni pleh i premažite jednim jajetom.
4. Pecite oko 45 minuta na 200 stepeni.
5. Kada je hleb gotov, prekrijte ga krpom i pustite da se ohladi.
Izvor: jutarnji.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus