1. Izmesiti testo od brašna, kašičice soli, kvasca, mleka, krem sira, 1 jajeta, ulja i lešnika. Pokriti testo i ostaviti ga 45 minuta na toplom mestu da naraste.
2. Iseckati kelj na rezance i blanširati ga 4 minuta. Isprati kelj pod česmom i dobro ga iscediti. Iseći luk na kriške i proprž iti ga na puteru. Izrendati sir. Razmutiti jaja, posoliti, pobiberiti i dodati mlevenu papriku. Zagrejati rernu na 200 stepeni.
3. Izmesiti testo i obložiti okvir za kolače (prečnika 26 cm). Staviti kelj, luk, gaudu i preliti jajima. Peći 30–40 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus