STARINSKI RECEPT ZA NAJBRŽU KAJGANU IZ RERNE: Uz ovaj mali trik ruskih domaćica jaja će postati potpuno vazdušasta

Iako se kajgana lako sprema, od sada je možete praviti na još lakši način, a da vam za to nije potreban ni tiganj.

Printscreen/YT/Milenia КулинарныеPецепты

Ako su držite nepisanog pravila da svakog jutra treba pojesti jedno jaje, onda svakako radite pravu stvar, jer svi doktori baš tako preporučuju. Svi naravno znaju i to da su za dobru kajganu potrebni osim jaja, još i dobar tiganj i malo ulja. Međutim, sa ovim receptom to nije slučaj, zato što vam je za ovu kajganu potrebna rerna i mleko. Kajgana iz rerne, stari je ruski specijalitet, a njihove bake i majke kako bi ona bila još mekša i vazdušasta koriste ljusku od jajeta, tako što mleko sipaju iz nje u jaja. Uz ovako spremljen doručak dobro će doći i čaša jogurta.

Sastav:

  • 5 jaja 
  • 250 ml mleka
  • prstohvat soli

Priprema: