REŠ KROMPIR U TIGANJU - TRIK SA ČAŠOM ZA KOJIM SU KUVARICE POLUDELE: Korica nikad nije bila lepše zapečena!

Ispecite krompir potpuno drugačije nego do sada, u čaši je trik.

Printscreen/YT/Cookist wow

Krompir koji se kuva i peče u ljusci uvek je boljeg ukusa od onoga bez ljuske. Nakon kuvanja ga ispecite u tiganju, ali kako biste dobili zanimljiv oblik spljoštite ga čašom. Odličan je uz krmenadle, ili već neko meso po izboru. Ali dovoljan je i samo sos sa strane i američka kupus salata

Sastojci: 

  • 1,5 kg krompira
  • 30 g putera
  • 25 ml ulja 

Priprema:

Krompir u ljusci dobro operite, pa ga skuvajte, ali ne treba skroz da omekša. Puter istopite i zagrejte ulje, pa stavite ceo krompir u tiganj.  Čašom spljoštite, pa pecite sa jedne i druge strane po 7 minuta. Posolite i pobiberite, pa gotov krompir začinite seckanim vlašcem. 

This browser does not support the video element.

Kreativan način da ispečete krompir  instagram/cookistwow

Izvor: Stvar ukusa