Original italijanska pasta sa slaninom i kobasicom

Pasta sa slaninom i kobasicom je jednostavna za pripremu, ali pikantna i jaka.

Print screen / Instagram / labossdellepizze

Sastojci:

  • 300 g testenine
  • 100g slanine, iseckane
  • 1 kobasica
  • rendani tvrdi sir, po ukusu
  • 1 luk, iseckan

Recept za italijansku pastu sa slaninom i kobasicom:

Za ovu pastu ispržite slaninu i kobasicu sa malo ulja i sitno seckanim crnim lukom. Stavite na stranu. U loncu istovremeno kuvajte testeninu u vodi i sa malo soli, i 2 minuta pre kraja kuvanja ocedite testeninu i pomešajte je sa prženom slaninom i kobasicom, prženim na ulju sa lukom. Sipajte i svu masnoću i luk.

Isključite ringlu, ostavite da se ohladi 30 sekundi, a zatim dodajte rendani tvrdi sir po ukusu i izmešajte. Možda ćete želeti da napravite i šarenu pastu sa tunjevinom.

Pročitajte kako da napravite kremastu pastu sa spanaćem i šampinjonima

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

brza brokoli pastakey  tiktok/eatwithalyssatiitle

StvarUkusa