Brza večera za celu porodicu.
Sastojci:
- 500 g junećeg mlevenog mesa
- 1 crni luk
- 1/2 l paradajz sosa
- 3 neutralne pavlake
- malo origana
- malo bosiljka
- so, biber
- kačkavalj
- kore za lazanje
Priprema:
Iseckajte crni luk, pa ga prodinstajte. Zatim ubacite meso i začinite. Kada se meso uprži dodajte paradajz sos i kuvajte nekih 20 minuta. Zatim tepsiju premažite pavlakom, pa stavite red kora, pa opet pavlaku, pa fil i preko kore. Ređajte dok ne utrošite materijal. Fil od mesa treba da bude poslednji. Pecite na 200°C nekih 45 minuta, pa izrendajte kačakvalj i pecite još malo dok se ne istopi.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus