Brza večera za celu porodicu.

Sastojci:

  • 500 g junećeg mlevenog mesa
  • 1 crni luk
  • 1/2 l paradajz sosa
  • 3 neutralne pavlake
  • malo origana
  • malo bosiljka
  • so, biber
  • kačkavalj
  • kore za lazanje

Priprema:

Iseckajte crni luk, pa ga prodinstajte. Zatim ubacite meso i začinite. Kada se meso uprži dodajte paradajz sos i kuvajte nekih 20 minuta. Zatim tepsiju premažite pavlakom, pa stavite red kora, pa opet pavlaku, pa fil i preko kore. Ređajte dok ne utrošite materijal. Fil od mesa treba da bude poslednji. Pecite na 200°C nekih 45 minuta, pa izrendajte kačakvalj i pecite još malo dok se ne istopi.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs