Brza večera za celu porodicu.
Sastojci:
- 500 g junećeg mlevenog mesa
- 1 crni luk
- 1/2 l paradajz sosa
- 3 neutralne pavlake
- malo origana
- malo bosiljka
- so, biber
- kačkavalj
- kore za lazanje
Priprema:
Iseckajte crni luk, pa ga prodinstajte. Zatim ubacite meso i začinite. Kada se meso uprži dodajte paradajz sos i kuvajte nekih 20 minuta. Zatim tepsiju premažite pavlakom, pa stavite red kora, pa opet pavlaku, pa fil i preko kore. Ređajte dok ne utrošite materijal. Fil od mesa treba da bude poslednji. Pecite na 200°C nekih 45 minuta, pa izrendajte kačakvalj i pecite još malo dok se ne istopi.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem