Ovo predjelo možete poslužiti na nekoj zabavi, ali i kao večeru.
Sastojci:
- testo za picu
- 1 velika tikvica
- kačkavalj
- slanina
Priprema:
Izrendajte tikvicu i uklonite suvišnu tečnost iz njih. Zatim razvaljajte testo za picu (pravougaoni oblik) i stavite slaninu, izrendane tikvice i na kraju listiće kačkavalja. Urolajte i zamrznite oko 15-20 minuta. Iseckajte na kolutove i poređajte na pleh na koji ste prethodno stavili pek papir i pecite ih na 180°C 30 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus