1. Povrće operite, iseckajte i obarite u malo vode da bude sasvim mekano.
2. Isitnite ga u blenderu, vratite u šerpu, posolite, pobiberite, nalijte vode do željene gustine i pustite da proključa.
3. Ukrasite seckanim listom celera ili peršunom i poslužite uz prepečeni hleb ili krekere
SUPERSAVET: Čorba će biti još ukusnija ako nju nju prilikom serviranja dodate kašičicu pavlake (naravno tada nije posna)
Krem čorba od celera
Kada se povrće ispasira u blenderu, čorba dobija kremast i pun ukus.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus