U smesu možete dodati još nešto po sopstvenom ukusu, na primer čajnu salamu, dimljeni suvi vrat ili pečenicu!
Sastojci
- 300 g makarona
- po ukusu so
- 180 g kisele pavlake
- 100 g krem sira
- 2 kisela krastavčića
- 150 g sitno seckane šunke
- 2 barena jajeta
- 150 g sitno rendanog kačkavalja
Priprema
Makarone skuvati u posoljenoj vrijućoj vodi, procediti ih i ostaviti da se ohlade. Jaja obariri, oljuštiti i narendati. Ohlađene makarone posoliti, dodati rendana barena jaja, kiselu pavlaku i krem sir. Zatim umešati sitno seckane kisele krastavčiće, sitno seckanu šunku i 100 g sitno rendanog kačkavalja. Sve izmešati kako bi se svi sastojci sjedinili. Smesu preručiti u odgovarajuću posudu, ravnomerno je rasporediti, posuti rendanim kačkavaljem (50 g). Dobro rashladiti i poslužiti.
Izvor: oklagija.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus