Super način da se zasladite i osvežite.
Sastojci:
- 1 zamrznuta banana (iseći je na 4 dela)
- 1 šolja nezaslađenog bademovog mleka
- 1/2 kašičice cimeta
- 1/4 kašičice vanilinog ekstrakta
- 1/2 kašičice javorovog sirupa ili meda
- štapići cimeta (za dekoraciju)
Priprema:
1. Sve sastojke stavite u blender. Mutite dok smesa ne bude dovoljno kremasta i ukoliko je potrebno, dodajte još bademovog mleka.
2. Zatim sipajte u visoku čašu i dekorišite štapićima cimeta.
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus