Savršen doručak ili večera za celu porodicu.
Potrebno je:
- 4 jajeta
- 1kg krompira
- 100 g seckane slanine
- 100 g kulena
- 2 pečene paprike
- 2 dl kisele pavlake
- ulje po potrebi
- soli po ukusu
Priprema:
Obariti 3 jaja, krompir oljuštiti i narendati. U nauljenu tepsiju staviti polovinu narendanog krompira i posoliti ga. Na to naslagati naseckana barena jaja, seckanu slaninu, kulen i seckanu oljuštenu pečenu papriku. Preko staviti preostali narendani krompir, pa preko njega preliti mešavinu umućene kisele pavlake i jajeta (malo posoliti). Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, oko 20 minuta.
Izvor: Cook book
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus