Ova osvežavajuća, slatko-kisela salata sjajno ide uz sva kuvana jela.
Sastojci:
stabljika celera
3 manje jabuke
1 manji limun (ili pola većeg)
maslinovo ulje
prstohvat soli
Priprema:
Polovinu stabljike celera iseckati na kolutiće, a drugu polovinu na štapiće. Jabuke na tanke listiće (možete ljuštilicom za povrće) i posuti limunovim sokom. Posoliti i dodati maslinovo ulje.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus