Tikvice nikad nisu bile bolje ukusa nego kad su umotane u slaninu. Napravite i neki zanimljiv umak i eto zanimljivog predjela.
Sastojci:
- ulje
- 4 tikvice
- 16 traka slanine
Priprema:
Zagrejte rernu na 220°C i nauljite pleh. Tikvice izrežite na deblje trake po dužini i obmotajte slaninom. Pecite dok slanina ne postane hrskava, oko 35 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus