Ako volite mini pice, pripremite ih na drugačiji način. Umesto testa koristite tikvice. Garantovano će vam se dopasti.
Sastojci:
- 3 velike tikvice
- maslinovo ulje
- malo pelata ili paradajz sosa
- 1/3 šolje izrendane mocarele
- 1/3 šolje sitno seckane šunke ili suhomesnatog
- origano
Priprema:
Zagrejte rernu na 200°C. Tikvice koje ste isekli na deblje kolutove stavite na pleh i premažite maslinovim uljem. Pecite dok blago ne omekšaju, nekih 5 minuta. Na svaku tikvicu stavite tanak sloj sosa, a zatim dodajte mocarelu i šunku/suhomesnato. Pospite suvim origanom i pecite dok tikvice ne omekšaju skroz i dok sir se ne istopi, nekih 10 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom