Ako volite mini pice, pripremite ih na drugačiji način. Umesto testa koristite tikvice. Garantovano će vam se dopasti.
Sastojci:
- 3 velike tikvice
- maslinovo ulje
- malo pelata ili paradajz sosa
- 1/3 šolje izrendane mocarele
- 1/3 šolje sitno seckane šunke ili suhomesnatog
- origano
Priprema:
Zagrejte rernu na 200°C. Tikvice koje ste isekli na deblje kolutove stavite na pleh i premažite maslinovim uljem. Pecite dok blago ne omekšaju, nekih 5 minuta. Na svaku tikvicu stavite tanak sloj sosa, a zatim dodajte mocarelu i šunku/suhomesnato. Pospite suvim origanom i pecite dok tikvice ne omekšaju skroz i dok sir se ne istopi, nekih 10 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus