Ova salata je fantastično predjelo kad su neka slavlja u pitanju, a možete je jesti i kao obrok.
Sastojci:
- 500 g šampinjona
- 1 pileće belo meso
- 1 kašika putera
- 400 g kisele pavlake
- 2 jajeta
- 4 kisela krastavca
- peršun
Priprema:
Belo meso obarite i iseckajte na sitne kockice. Pečurke isecite na kockice i dinstajte na puteru dok ne ispari sva voda. Dodajte iseckan peršun i pečurke sjedinite sa belim mesom. Izrendajte jaja i krastavce, pa dodajte u meso i pečurke i na kraju sipajte kiselu pavlaku i promešajte.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus