Ova salata je fantastično predjelo kad su neka slavlja u pitanju, a možete je jesti i kao obrok.

Sastojci:

  • 500 g šampinjona
  • 1 pileće belo meso
  • 1 kašika putera
  • 400 g kisele pavlake
  • 2 jajeta
  • 4 kisela krastavca
  • peršun

Priprema:

Belo meso obarite i iseckajte na sitne kockice. Pečurke isecite na kockice i dinstajte na puteru dok ne ispari sva voda. Dodajte iseckan peršun i pečurke sjedinite sa belim mesom. Izrendajte jaja i krastavce, pa dodajte u meso i pečurke i na kraju sipajte kiselu pavlaku i promešajte.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs