Za ovu salatu vam treba samo 15 minuta i imate ili ručak ili ukusno predjelo.
Sastojci:
- 2 šolje rendanog celera
- 1 šolja iseckanog belog mesa
- 1 kisela pavlaka
- sok od limuna
- so
Priprema:
Piletinu skuvajte i isecite na trakice ili kockice (možete i rukama da iscepkate meso). Pomešajte rendani celer i piletinu, pa prelijte pavlakom, limunovim sokom i posolite.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus