Uz pomorandžu poboljšajte ukus omiljenog toplog napitka.
Sastojci:
- 350 ml mleka
- 1 kaščica šećera u prahu
- pomorandža
- 30 g tamne čokolade
- šlag
Priprema:
Operite i ogulite pomorandžu i 1/4 korice isecite na trakice. Uklonite belu opnu sa kore. Pomešajte mleko sa šećerom u prahu i pomorandžom, pa kuvajte na laganoj vatri dok ne proključa. Izvadite koricu pomorandže, pa vrućim mlekom prelijte čokoladu i mešajte dok se ne otopi. Prelijte u čaše, ukrasite šlagom i preko izrendajte još malo kore od pomorandže.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus