Ovu kremastu salatu sa jajima koja se lako priprema možete da služite kada su neka slavlja, ili da korstite kao namaz.
Sastojci:
- 6 jaja
- 100 g sitnog sira
- 200 g majoneza
- 1 kašičica senfa
- biber, so
Priprema:
U vruću vodu stavite jaja i kuvajte 10 minuta. Treba da budu tvrdo kuvana, zato što se nakon toga ljušte i rendaju na krupno rende. Pomešajte sitan sir, majonez i senf. Zatim dodajte narendana jaja. Posolite i pobiberite, pa dodajte svež peršun ako želite.
Ohladite pre serviranja.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus