Ukoliko ste za laganiju varijantu stavite dva kisela krastavčića bilo da su rendana ili sitno seckana, a ukoliko volite jači ukus napravite baš ovako po receptu ispod.
Sastojci:
- 6 kuvanih jaja
- 200 g majoneza
- 3 – 4 struka mladog luka
- pola kašičice senfa
- pola kašičice soli
- 100 g kisele pavlake
- biber po ukusu
Priprema:
Iseckati jaja na krupnije delove. Za početnike to znači jaje na pola, pa na četvrtinu i onda na dva ili tri dela zavisno od veličine jajeta. Malo posoliti.
Iseckati luk na kolutiće, pa dodati preko jaja. Opet malo posoliti. Dodati majonez, pavlaku, senf, malo posoliti i pobiberiti. Lagano kašikom izmešati kako se sve ne bi raspalo.
Staviti u činiju u kojoj ćete poslužiti, preko foliju ( kako nam ne bi ceo frižider smrdeo na jaja ), pa u frižider najmanje pola sata. I to je to.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: domacirecepti
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus