Ukoliko ste za laganiju varijantu stavite dva kisela krastavčića bilo da su rendana ili sitno seckana, a ukoliko volite jači ukus napravite baš ovako po receptu ispod.

Sastojci:

  • 6 kuvanih jaja
  • 200 g majoneza
  • 3 – 4 struka mladog luka
  • pola kašičice senfa
  • pola kašičice soli
  • 100 g kisele pavlake
  • biber po ukusu

Priprema:

Iseckati jaja na krupnije delove. Za početnike to znači jaje na pola, pa na četvrtinu i onda na dva ili tri dela zavisno od veličine jajeta. Malo posoliti.

Iseckati luk na kolutiće, pa dodati preko jaja. Opet malo posoliti. Dodati majonez, pavlaku, senf, malo posoliti i pobiberiti. Lagano kašikom izmešati kako se sve ne bi raspalo.

Staviti u činiju u kojoj ćete poslužiti, preko foliju ( kako nam ne bi ceo frižider smrdeo na jaja ), pa u frižider najmanje pola sata. I to je to.

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: domacirecepti