Slane torte se obično služe kao predjelo na slavama ili kada su praznici, svi ih vole, a lako se prave. Sastojci nisu skupi i samo se pomešaju i onda se mažu na hleb. Ovu divnu slanu tortu možete da služite i za večeru, ali i kada vam se najave prijatelji. Šarena i letnja ulepšaće svaku trpezu. 

Sastojci: 

  • tost hleb 
  • 250 g krem sira
  • 30 g majoneza
  • 200 g tunjevine
  • čeri paradajz
  • zelena salata 

Priprema:
Hlebu isecite koricu, pa spojite 3 komada uspravno (malo prekolopite) i pređite oklagijom da se spoje delovi. Krem sir pomešajte sa majonezom, tunjevinom koju ste ocedili od ulja, sitno seckanim paradajzom, isečenom salatom i posolite. Dobro promešajte i premažite hleb, pa poređajte druga 3 parčeta i ponovo premažite i zatvorite hlebom. Pokrijte providnom folijom i ostavite u frižideru 2 sata. Ukrasite seckanim paradajzom i majonezom. 

Slana torta sa tost hlebom i krem sirom instagram/cookistwow

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE