Sada je sezona patlidžana i iskoristite je da napravite ovo divno predjelo.

Ako volite patlidžan i tražite nove načine da ga prirpemite onda vam donosimo fanatastičan recept za patlidžan sa topljenim sirom. Priprema se 10 minuta, a može da se jede uz neki obrok ili da se stavi na hleb. Zalogaji koji se pamte, a nećete utrošiti ni puno vremena, ni puno truda, a ni puno novca.
Sastojci:
- 2 patlidžana
- 100 g tvrdog sira
- 1 crni luk
- 1 kašičica majorana
Priprema:
Patlidžan isecite na kockice, pa dobro propržite, a onda izvadite iz tiganja. U isti dodajte seckani crni luk, pa posle par minuta vratite patlidžan. Posolite, pobiberite i pospite majoran. Promešajte i dodajte rendani sir. Poklopite i kada vidite da se sir istopio isključite šporet.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.