Ako volite patlidžan i tražite nove načine da ga prirpemite onda vam donosimo fanatastičan recept za patlidžan sa topljenim sirom. Priprema se 10 minuta, a može da se jede uz neki obrok ili da se stavi na hleb. Zalogaji koji se pamte, a nećete utrošiti ni puno vremena, ni puno truda, a ni puno novca.
Sastojci:
- 2 patlidžana
- 100 g tvrdog sira
- 1 crni luk
- 1 kašičica majorana
Priprema:
Patlidžan isecite na kockice, pa dobro propržite, a onda izvadite iz tiganja. U isti dodajte seckani crni luk, pa posle par minuta vratite patlidžan. Posolite, pobiberite i pospite majoran. Promešajte i dodajte rendani sir. Poklopite i kada vidite da se sir istopio isključite šporet.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus