Ako volite patlidžan i tražite nove načine da ga prirpemite onda vam donosimo fanatastičan recept za patlidžan sa topljenim sirom. Priprema se 10 minuta, a može da se jede uz neki obrok ili da se stavi na hleb. Zalogaji koji se pamte, a nećete utrošiti ni puno vremena, ni puno truda, a ni puno novca. 

Sastojci:

  • 2 patlidžana 
  • 100 g tvrdog sira 
  • 1 crni luk 
  • 1 kašičica majorana 

Priprema:
Patlidžan isecite na kockice, pa dobro propržite, a onda izvadite iz tiganja. U isti dodajte seckani crni luk, pa posle par minuta vratite patlidžan. Posolite, pobiberite i pospite majoran. Promešajte i dodajte rendani sir. Poklopite i kada vidite da se sir istopio isključite šporet. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE